друкувати


Ти мені – я тобі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-01 01:27:05
Нещодавно з'явилась інформація про те, що директор івано-франківської школи № 7 Марія Попович бере хабарі за влаштування на роботу. Невідомі люди оголошення із таким змістом розклеїли по всьому місту. Проте, як кажуть не пійманий - не злодій.

Без заяв в міліцію чи СБУ, чутки про хабарництво в школах залишаються просто чутками — заявив начальник Івано-Франківського міського управління освіти і науки Михайло Верес

Михайло Верес не відкидає того факту, що також існують розмови про те, щоб потрапити на роботу потрібно комусь щось доплачувати. "Якщо хтось стикаються з таким явищем, найкраще звертатись прямо до начальника управління освіти та науки, - радить чиновник. - Говорять, що в садках, школах вимагають хабарі, але це на рівні розмов, ніхто конкретно, як це часто буває, нікуди не звертається. Це – проблема нашого суспільства".

За словами Вереса, поки не з'явиться хоча б одна обґрунтована заява в управління освіти та науки МВК, прокуратуру чи СБУ — ці чутки залишаються порожнім звуком.

"Ситуація з Марією Попович — це наклеп, адже школа № 7 не має такого високого рейтингу серед шкіл, щоб брати хабарі за влаштування педагогів. Ось наприклад, якщо глянути на ці оголошення, то ціна влаштування на роботу охоронцем коштує 300 доларів, смішно", – обурено сказав Михайло Верес.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі