друкувати


Культурно-мистецький центр "Є" запрошує

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-29 10:42:21
29 серпня культурно-мистецький центр "Є" запрошує на відкриття виставки 5 випуску "Школи Мистецтв Вихідного Дня", проекту від міської ГО "Молодіжна Мистецька Формація "Форумс".

Початок - 17 год. Тривалість виставки: 29 серпня – 10 вересня.

На виставці представлені роботи художників-аматорів: Катерини Гармаш, Олени Фукс, Марії Дзюбинської, Галини Нікашиної, Христини Степ'юк, Юрія Пітчука, Оксани Яровик та інших, які проводили свої вихідні в мистецтві протягом 3-ох місяців проекту.

Історія проекту: З березня 2007 стартувало весняне мистецьке навчання, як пропаганда альтернативного виду дозвілля, в рамках “Школи Мистецтв Вихідного Дня і Школи Фотографії”. На 3-ій рік проектної діяльності організацією здійснено 5 випусків учнів кожної школи з підсумковими виставками.

Опис проекту: Напрацьована база відповідних знань у системі художньої освіти, закономірність явища щодо взаємної співпраці між мистецькими структурами нашого міста, чітко позиціонують чергову форму організації дозвілля серед різновікових верств нашого населення. Мотивуємо нову креативну форму – мистецьку традицію у середовищі нашого міста – новітній вектор розвитку мистецьких практик на Прикарпатті.

Цільова група, на яку спрямовано проект: Різновікові групи населення, які проявляють неабияку зацікавленість мистецтвом; люди, які прагнуть творчої свободи та цільового застосування власних знань, вмінь та навичок у колі однодумців.

Завдання проекту: Започаткувати нову та якісну мистецьку практику в поглибленні і засвоєнні знань серед громадськості у такій формі організації дозвілля, як "Школа Мистецтв Вихідного дня".

Наша адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 31.
тел.: 8 (0342) 72-29-20, 8 (0342) 72-29-02.

Обговорити на форумі