друкувати


Луцьк: Дерев’яний заєць убив 5-річну дівчинку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-28 04:11:57
В одному з дитячих садків Луцька 5-річна дівчинка загинула через обвалення дерев'яної фігури зайця на подвір'ї закладу.

Трагедія сталася, коли мати прийшла забирати маленьку Юлю з дитсадку. На мить вона відвернулася, щоб посадити молодшу дитину в коляску, а дівчинка залізла на монолітного зайця, який стояв на ігровому майданчику. За хвилину він перекинувся. За висновками судмедекспертизи, дитина померла від крововиливу в мозок.

"Попередній висновок це черепно-мозкова травма, яку спричинило можливо удар об асфальт, або об фігуру", - повідомив прокурор Камінь-Каширського району Андрій Кучер.

Фігури вовка й ведмедя, які також стояли у дворі, наразі прибрали. Злощасного зайця тримають у відділку міліції. Знаряддя вбивства він чи речовий доказ іще з’ясовує слідство. Поки ж правоохоронці схиляються до версії нещасного випадку.

Оскільки свідків трагедії немає, для слідства досі таємниця, як дівчинка вагою не більше 20 кілограмів, змогла перекинути фігуру уп’ятеро важчу. Адже для демонтажу інших знадобилися зусилля 3 дужих чоловіків. Тому й перевіряють чи раптом якісь зайди не пошкодили зайця упродовж святкових вихідних, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі