друкувати


Змагаються рятувальники

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-28 11:55:29
Шумно і гамірно було нещодавно на стадіончику колишньої Коломийської пожежної частини, котра тепер носить гонорову назву Коломийського управління ГУ МНС. Тут відбувалися зональні змагання з футболу поміж рятувальниками Коломиї, Городенки, Снятина і Косова.

Попри службові чергування, у розпорядку дня еменесників завжди знаходиться час для спорту. Адже рятувальник повинен бути завжди у добрій фізичній формі. Щороку в області між підрозділами МНС районів розігрується кубок, у залік якого входять змагання з футболу, волейболу, армреслінгу, гирьового спорту, легкої атлетики та й інші. Торік цей кубок виграли коломийські еменесники.

-Кубок стоїть у нас на почесному місці, і сподіваємося, що у нас він і залишиться на ще один рік, - висловив упевненість начальник Коломийського РУ ГУМНС, полковник служби цивільного захисту Ігор Вацик. – Принаймні, на даному етапі за результатами змагань з легкоатлетичного кросу, гирьового, перетягування канату ми лідируємо у командному заліку.

А в зональних змаганнях перемогли коломийські рятувальники, додавши у свою скарбничку додаткові бали. Попереду – фінальні ігри з футболу.

Автор: Артем ЖМУТ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі