друкувати


Кубок губернатора

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-28 11:45:43
Напередодні Дня незалежності в Микуличині Яремчанської міської ради урочисто відкрили спортивний майданчик. З цієї нагоди відбувся турнір на кубок голови ОДА з міні-футболу.

Успішно виступила команда Коломийської райдержадміністрації, в складі якої грали голова РДА Михайло Вінтоняк, голова районної ради Дмитро Неміш, міський голова Юрій Овчаренко, начальник відділу молоді та спорту міської ради Володимир Колесник, секретар міськради Ігор Граділь та інші.

Об’єднана коломийська команда перемогла команди Верховинської та Городенківської РДА, Яремчанської міськради і тільки у фіналі в другому таймі поступилися організаторам турніру — команді обласної державної адміністрації, за яку грали голова ОДА Микола Палійчук, його заступники Володимир Шкварилюк, Тарас Парфан, головний спеціаліст управління спорту Петро Данилюк та інші працівники облдержадміністрації.

Облаштований майданчик зі штучним покриттям у Микуличині завершив програму будівництва спортспоруд та території Яремчанської міськради. Аналогічні майданчики функціонують також у Ворохті, Дорі і Яремче.

Автор: Магда НИКОЛИШИН, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі