друкувати


РДА: Адмінпослуги — вчасно і зручно

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-28 10:52:10
Керівник апарату райдержадміністрації Михайло Беркещук провів нараду з працівниками відділів, управлінь та секторів РДА територіальних органів виконавчої влади, установ, підприємств, організацій.

За порядком денним було розглянуто три питання: про Указ Президента України від 3 липня 2009 р. "Про заходи із забезпечення додержання прав фізичних та юридичних осіб щодо одержання адміністративних (державних) послуг, про Постанову Кабінету Міністрів України від 17 липня 2009 р. "Про заходи щодо упорядкування державних, у тому числі адміністративних послуг", про окреме доручення Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 4 серпня 2009 р. "Щодо вдосконалення системи надання адміністративних послуг". На виконання Указу Президента, Постанови Кабміну та доручення ОДА на нараді було прийнято відповідне рішення, згідно з яким належиться: подбати про оформлення стендів довідковою інформацією у приміщеннях, де надаються адміністративні (державні) послуги; розглянути питання щодо створення тут консультативних кабінетів та запровадження телефонних довідкових служб, впровадження "електронної черги", інших форм управління чергою, створення належних умов з метою забезпечення достатності часу та зручності для споживачів адмінпослуг.

До першого грудня ц. р. планується створення єдиних офісів з надання адміністративних (державних) послуг з урахуванням вітчизняного та іноземного досвіду.

Джерело: Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі