друкувати


Довідка на 174 тисячі доларів та 125 тисяч гривень і 8 років тюрми

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-26 03:50:12
За матеріалами управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Івано-Франківській області прокуратурою порушено кримінальну справу щодо службових осіб приватного підприємства з Галицького району, які підозрюються у зловживанні службовим становищем та службовому підробленні.

Як встановлено, у період з грудня 2006 року до травня 2007 року службові особи приватної фірми склали та видали неправдиві офіційні документи про місце роботи та розмір заробітної плати трьох громадян, що стало підставою для отримання останніми кредитів на загальну суму 174 тисячі доларів та 125 тисяч гривень. Термін дії кредитних договорів з банком закінчився, а гроші залишилися не сплаченими.

Внаслідок неправомірних дій службових осіб приватного підприємства інтересам банку спричинено значні збитки, що сягають суми майже 1,7 мільйона гривень. За скоєння злочинів, передбачених ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України, передбачено покарання, пов’язане з позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі