друкувати


Нові протоколи від ДАІ – Увага! Старі не дійсні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-25 03:52:37
ДАІ використовує адміністративні протоколи нового зразка при порушенні водіями правил дорожнього руху. Увага: старі бланки незаконні! Відтепер при складанні протоколу про порушення водієм правил дорожнього руху інспектор ДАІ повинен заповнювати замість старого новий бланк.

Разом з цим вводиться тимчасовий дозвіл на керування транспортним засобом, який в обов'язковому порядку видається порушнику у разі вилучення в нього посвідчення водія за порушення правил дорожнього руху.

Введення в дію нових зразків суворої звітності значно спрощує процедуру оформлення правопорушення, оскільки ізготавліваютсяоні у двох примірниках (основний і копія). Копія вручається правопорушника і заповнюється одночасно зі складанням основного документа.

Бланки мають нумерацію для їх контролю, кілька ступенів захисту від підробок і їх використання не уповноваженими на це людьми.

За повідомленням ДАІ, станом на 20 серпня 2009 року підрозділи інспекції забезпечені новими бланками в повному обсязі, повідомляє Український Бізнес Ресурс.

Обговорити на форумі