друкувати


Правоохоронці пам’ятають

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-25 11:07:42
На Прикарпатті відзначили день пам’яті міліціонерів, які віддали власне життя заради життя і здоров’я інших.

У міліції пам’ятають про мужність та самопожертву молодшого сержанта міліції Василя Савчука, сержанта міліції Леоніда Смичка, старшого сержанта внутрішньої служби Леоніда Мазура, старшини міліції Василя Ярича, прапорщика внутрішньої служби Володимира Марущака, співробітника лінійного відділу міліції Ігоря Андрейчука, молодшого лейтенанта міліції Миколи Павлюка, капітана міліції Дмитра Кисилиці, капітана міліції Олександра Устимчука, майора міліції Григорія Кушніра.

Вони пішли у вічність, залишивши нетлінну пам’ять про себе. Невимовно прикро, що через фатальну мить чи злочинну підступність матір не дочекалася з роботи сина, дружина – чоловіка, діти – батька.

На зібранні в обласному управлінні внутрішніх справ перший заступник начальника УМВС в області Володимир Бульба, звертаючись до родин загиблих працівників міліції, зауважив, що керівництво обласного управління, міськрайонних органів внутрішніх справ роблять усе, щоб сім’ї загиблих колег ніколи не залишалися поза увагою і турботою прикарпатської міліції. Вдови завжди відчуватимуть підтримку і розуміння у вирішенні матеріально-побутових проблем сімей загиблих правоохоронців, у лікуванні та оздоровленні, отриманні вищої освіти дітьми міліціонерів

Від імені керівництва УМВС в області, обласного комітету профспілки атестованих працівників міліції Івано-Франківщини родинам міліціонерів, що загинули при виконанні службових обов’язків, було вручено матеріальну допомогу. Відрадно, що не залишаються осторонь благодійництва представники підприємництва. Зокрема, заступник управління страхової компанії "Княжа" Михайло Алексанич від імені свого колективу вручив родинам загиблих міліціонерів страхові поліси на безкоштовне лікування, а фірма "Гюнсел" подарувала квитки на безкоштовний проїзд в автобусах фірми в будь-якому напрямку по Україні.

Біля пам’ятника міліціонерам, що загинули при виконанні службових обов’язків, представники духовенства відправили поминальну панахиду. Працівники міліції і жителі Івано-Франківська поклали квіти до підніжжя пам’ятника і запалили свічки пам’яті про мужніх правоохоронців, яким не судилося дожити до цього дня, повідомляє СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі