друкувати


Хто в Городенці найсильніший

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-19 12:00:41
У місті Городенці на стадіоні "Колос" були проведені обласні спортивні змагання "Покутські спортивні забави", що відбулися в рамках фестивалю покутян "Покутські джерела". В змаганнях взяли участь збірні команди Покутського регіону: Снятинського, Тлумацького, Городенківського, Коломийського, Тисменицького районів, всього 75 учасників.

Проведено урочисту церемонію відкриття змагань, а після завершення - церемонію нагородження переможців та призерів: у якій взяли участь голова Городенківської райдержадміністрації В.Ємчук та начальник управління спорту облдержадміністрації Р.Вірастюк, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Спортсмени змагалися в таких видах спорту як армреслінг, гирьовий спорт, перетягування каната, естафета на 25 м (стрибки в мішку, перенесення мішка вагою 50 кг, котіння колеса, перекидання колеса).

В загальнокомандному заліку перемогу здобула збірна команда Городенківського району, на другому місці - збірна команда Снятинського району і на третьому місці збірна команда Тлумацького району. Всі учасники переможці та призери в кожному номері змагань нагороджені грамотами управління спорту облдержадміністрації, а команди переможці в загально-командному заліку нагороджені кубками відділу у справах молоді та спорту Городенківської РДА.

Обговорити на форумі