друкувати


День міста: На Спаса — до Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-17 05:15:13
Шановні коломияни! Щорічно 19 серпня, в день престольного празника Преображення Господнього — Спаса, ми одночасно відзначаємо і День міста. Писанкова Коломия у цей день наповнюється не тільки ніжними запахами стиглих плодів, але й радісними усмішками своїх мешканців та гостей.

Кожен, хто народився і виріс на Гуцульщині і Покутті, з усмішкою згадує оту мамину чи бабусину науку: "Будеш чемним — на Спаса візьму до Коломиї!" Тому вже з дитинства оте обіцяне, незвідане і небачене, але так сказане батьківське чи материнське слово "Коломия", чарувало і звало до себе і малого, і старого...

Відзначати такі свята — це велике щастя і радість. Це показник здорових суспільно-політичних відносин, взаєморозуміння громадян різних конфесій, політичних партій та громадських організацій, це прагнення всім коломийським миром будувати свій спільний дім — писанкову Коломию.

Вітаю всіх вас з великим релігійним святом Преображення Господнього та Днем міста. Миру, злагоди, щастя, успіхів і добра всім вам!

Дякую всім коломиянам за їх велику працю на благо і славу нашого прекрасного міста! Дякую всім гостям, які прибули до Коломиї розділити з нами свято радості і добра, свято порозуміння. Зичу всім міцного здоров’я та успіхів скрізь і всюди! Нехай Боже благословення на добру працю, мир, дружбу і щирі взаємовідносини між кожним громадянином супроводжує всіх людей міста нині і повсякчас!

Міський голова, Юрій ОВЧАРЕНКО

Обговорити на форумі