друкувати


Відстрілялись у Хорватії до "золота"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-15 11:21:25
Армійські спортсмени здобули "золото" із стрільби з крупнокаліберного пістолету під час чемпіонату світу з кульової стрільби серед військовослужбовців, що відбувся у хорватському місті Загреб під егідою Міжнародної Ради Військового Спорту.

У чемпіонаті взяли участь більш ніж 500 спортсменів з 41 країни світу. Честь України відстоювали 8 армійських спортсменів, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Буквально одразу наші військовослужбовці продемонстрували високу підготовку, витримку і влучність. Олімпійський Чемпіон Пекіну, представник 95-ї групи спортсменів-інструкторів вищої категорії капітан Олександр Петрів, прапорщик Олександр Гороховський з Центрального спортивного клубу ЗС України та працівник Збройних Сил України Олег Ткачов здобули "золото" в командних виступах із стрільби з крупнокаліберного пістолету, набравши 1748 очок.

Довідка. З 1993 року спортсмени Збройних Сил України були прийняті до міжнародної ради армійського спорту (СІЗМ). З цього періоду армійські спортсмени беруть участь у чемпіонатах світу та Європи серед військовослужбовців та в багатьох армійських європейських регіональних змаганнях.

Обговорити на форумі