друкувати


І хрестики з шиї зривають…

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-15 10:32:07
Днями до працівників івано-франківської міліції звернулися двоє потерпілих внаслідок скоєних відносно них пограбувань. В обох випадках міліціонери оперативно встановили підозрюваних у вчиненні злочинів та "за гарячими слідами" затримали їх.

Зокрема, посеред ночі в міліцію зателефонував молодий чоловік, у якого невідомий зловмисник зірвав з шиї золотий ланцюжок з хрестиком. На повідомлення відразу ж зреагував наряд патрульної служби, відтак невдовзі за підозрою у скоєнні грабунку міліціонери затримали 21-річного жителя Тисменицького району. У молодика було вилучено речі, що вказували на його причетність до вчинення цього злочину.

Поки працівники Вовчинецького відділення міліції з’ясовували подробиці цього грабежу, їх колеги з Пасічнянського відділення оперативно розкрили ще один злочин цієї ж категорії. Поблизу залізничного вокзалу невідомець силоміць відібрав мобільний телефон перехожого. Як і в попередньому випадку, тішитися грабіжницьким "трофеєм" довелося недовго, оскільки 19-річного підозрюваного спіймали з наявним речовим доказом та доправили у відділок. До речі, останній також виявився не місцевим – що робив посеред ночі на Привокзальній площі в обласному центрі юнак зі Снятина також зараз з’ясовується.

Автор: Зорина КРЕЧКО, CЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі