друкувати


ТРК НТК: Події дня. 14.08.09 (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-15 09:31:22
Готуй сани влітку, авто купуй весною. Так доповнюють народну мудрість фахівці автомобільного ринку. Кажуть, саме цієї пори року найбільший попит на машини. Проте, справжній "автомобільний бум" припав на кінець 2008-го року. Деякі коломийські салони били рекорди - продавали по 20-30 авто в день. Цьогоріч криза дещо знизила темпи. Щоб зацікавити клієнтів, автосалони вдаються до різних пропозицій.

Працівники карного розшуку Коломийського відділку міліції затримали двох злодіїв.

Директори шкіл міста та району збиралися у актовому залі 5 школи. З ними зустрічалися представники обласного управління освіти та інституту післядипломної освіти. Говорили про проблеми галузі та плани на 2009-2010 навчальні роки.

У музеї історії міста Коломиї сьогодні відкрили дві виставки. Коломийські художники Андрій та Стефанія Коренюк представили на розсуд містян свої художні збірки "Місто і навколишні краєвиди" та "Свято квітів", а майстер кераміки Леся Крачковська з роду відомих коломийських гончарів Кахнікевичів - виставку керамічної мініатюри.

14 серпня за церковним календарем християни відзначають свято Маковея і перший або малий Спас. Його ще називають медовим. В цей день віруючі йдуть до церкви і освячують там плоди та квіти. В народі кажуть: "Пішов Спас - пішло літо від нас". Окрім того, нині початок Успенського посту, який триватиме до 28 серпня.

Відтепер робочий тиждень можна розпочати приємно. Супермаркет "Гостинний дім" пропонує коломиянам акцію "Гостинний понеділок". Саме у цей день тижня 100 видів найрізноманітніших товарів супермаркет пропонує покупцям за найнижчою у місті ціною.

15 серпня о 18 год. біля музею Писанки відбудеться концерт Заслуженої артистки України Алли Кобилянської в рамках Всеукраїнського туру "Від серця до серця". Запрошуємо коломиян та гостей міста.

А 18 серпня о 21.30 в прямому ефірі на нашому каналі на запитання глядачів відповідатиме міський голова Коломиї Юрій Овчаренко.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі