друкувати


Google готує новий пошуковик

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-13 04:57:33
Стало відомо про початок тестування нової версії пошукової системи Google, розробки якого велися протягом останніх декількох місяців. У компанії говорять, що нова пошукова архітектура, яка отримала кодове найменування Caffeine, зараз знаходиться в стадії відкритої превью-версії, що говорить про порівняльну завершеність нову функціональність та дизайн, повідомляється в корпоративному блозі.

Точних відомостей про своїх пошукових технологій Google, як звичайно, не надає. З публікації випливає, що оновлена версія зможе працювати зі значно більшим пошуковим індексом, володіє підвищеною швидкістю індексування нового інтернет-контенту, здатна працювати з новими форматами веб-вмісту та має більш високу релевантність.

Незважаючи на те, що в Google повідомляють, що ведуть розробку Caffeine ледь не з зими 2009 року, не викликає сумніву, що саме зараз компанія анонсує поисковик на противагу останнім подіям навколо Microsoft, пов'язаних з порівняно непогані першими успіхами пошуковця Bing, а також з партнерством Microsoft і Yahoo, повідомляє Український Бізнес Ресурс.

Обговорити на форумі