друкувати


Україна: Весільний фестиваль

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-13 04:53:00
Учасниці конкурсу "Наречена року-2009" приїхали до Києва хто в білих кросівках з фатою на голові, а хто з весільним вбранням в українському стилі - на голові ж у такої нареченої червоні маки завбільшки з кулак. Побачити на вечірці можна було й цьогорічні модні новинки весільних суконь від дизайнерів.

Ті кажуть, мода пішла на короткі та зручні вбрання, проте й пишними сукнями наречені не гребують.

Інесса Семченкова (дизайнер): "Відмінність зараз в тому, що перевагу надають практичним вбранням, в цьому однозначно є відмінність, і в той же час повертається вбрання принцес, як це не дивно, але об’ємні пишні спідниці і образ такий повітряний, він обов’язково присутній у нас на багатьох весіллях."

Колекцію з 14 екземплярів, ціна яких коливається від 4 до 20 тисяч гривень, демонстрували зірки шоу-бізнесу та журналісти. Ексклюзивом же показу стала весільна сукня з живих квітів, ціною у 5 тисяч гривень. На її виготовлення пішло два дні, а помилуватись нею можна буде лише добу.

Переможницю конкурсу "Наречена року-2009" будуть обирати 9 жовтня серед 10 відібраних до того фіналісток, повідомляє 24ТВ.

Обговорити на форумі