друкувати


Флагмани прикарпатської медицини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-12 03:36:14
Івано-франківське обласне управління охорони здоров’я ОДА нагороджено дипломом Всеукраїнського проекту "Флагмани сучасної медицини" за вагомий внесок у розвиток іміджу охорони здоров’я України.

Оцінювали роботу прикарпатських лікарів голова комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я Тетяна Бахтєєва, президента Академії медичних наук України Олександр Возіянов та члени комісії проекту. "Нам приємно що на такому високому рівні оцінена праця всіх медиків області, - каже начальник обласного управління охорони здоров’я ОДА Любомир Малофій. - Оцінена і робота яка була проведена в минулому році, коли була повінь. Тоді медицина спрацювала на відмінно".

У рамках проекту була видана книга, до якої увійшло чимало медичних закладів Івано-Франківщини. "Наразі в нашій галузі на Івано-Франківщині є чимало позитиву, - продовжує пан Малофій. - Це й розвиток матеріально-технічної бази, налагодження лікувально-діагностичного процесу, нових підходів до оцінки атестації медпрацівників. Ми стали також більш вимогливими до акредитації лікувально-профілактичних закладів".

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі