друкувати


Вільна боротьба: Поборемо… турків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-12 12:27:52
Армійські спортсмени здобувають нагороди чемпіонату світу серед юніорів з вільної боротьби, який проходить у турецькому місті Анкара.

У турецькому місті Анкара добігає кінця чемпіонат світу серед юніорів з вільної боротьби, де у складі національної збірної виступають й армійські спортсмени. Так, бронзову медаль першості світу у ваговій категорії 74 кілограми здобув працівник Збройних Сил України Андрій Нагорний, який продемонстрував високий клас і майстерність, перемігши всіх своїх суперників за винятком іранця, якому поступився в запеклій боротьбі вже в додатковому періоді, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Також видовищну боротьбу продемонструвала у ваговій категорії 63 кілограми представниця Центрального спортивного клубу Збройних Сил України рядова військової служби за контрактом Ірина Нетреба. Армійській спортсменці, виборовши 3 сутички на борцівському килимі, необхідно було набрати хоча б одну перемогу, щоби здобути "золоту" медаль, але їй завадила досвідчена шведка, котра в підсумку стала чемпіонкою світу.

Обговорити на форумі