друкувати


ТРК НТК: Події дня. 10.08.09 (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-11 11:22:59
Співпраця між Коломийщиною та Польщею з року в рік стає все тіснішою. Тепер наш район заключив договір з Вармінсько-Мазурським воєводством. До Коломиї приїхала делегація, щоб провести тренінги навчання для сільсих голів, аграрїв та депутатів. В народному домі говорили про функціонування та розвиток села.

П’яний водій за кермом став причиною ДТП, яка сталася вихідними в Коломиї, інформують в Державтоінспекції. Загалом, у суботу та неділю трапилося 3 аварії: одна в районі, дві в місті. Обійшлося без жертв та потерпілих, проте автівкам під час пригод дісталося добряче.

Кинуті напризволяще батьками та взяті під опіку держави. Тисячі дітей в Україні проживають в будинках-інтернатах. В одному з них в Залуччі Снятинського району проживає 130 фізично та розумово відсталих молодих українців. Гостей вони вітають посмішками і мріють про власний дитячий майданчик.

Школярі Коломийщини поїхали до Польщі. 37 учнів протягом тижня відпочиватимуть у Кутновському повіті. Цей візит-відповідь. У січні поляки побували в Коломийському районі.

Село Яворів, що на Косівщині зібрало митців з усього світу. Причина цьому - Міжнародний мистецький пленер з ліжникарства. Організовує його уже 12 рік поспіль доцент кафедри художнього текстилю Львівської академії мистецтв Зеновія Шульга та місцеві майстрині-ліжникарки Василина Калинич, Ганна Копильчук і Василина Романчик.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі