друкувати


Коломийські дороги: Тихше їдеш – цілий додому приїдеш

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-10 05:21:28
Хоч як порозписували засоби масової інформації про особливо небезпечний період, зумовлений сонячними і місячними затемненнями, магнітними бурями, проте, знову підтвердилася стара народна мудрість: береженого і Бог береже. Адже коли і зорі, і спека, і самопочуття спрацьовують проти водія, то, принаймні, він сам мав би подбати про те, аби не перевищувати швидкість, бути уважним, дотримуватись елементарних правил дорожнього руху. Шкода, що не всі це розуміють. Або починають розуміти тоді, коли вже стає пізно…

У п’ятницю, наприкінці тижня, коли накопичена за весь тиждень втома дається взнаки навіть най витривалішим, у Підгайчиках водій фольксваген-гольфа не зумів справитися з керуванням свого автомобіля. Добре, що на шляху в нього не трапилось більше нічого, лиш електроопора і огорожа. Але власний автомобіль він добряче пом’яв, - повідомляє інспектор з дізнання Коломийського ВДАІ Василь Саманів.

Схожа пригода трапилась і наступного світанку в Коломиї, на вулиці Січових Стрільців. Водій опеля теж не впорався з керуванням і зіткнувся з зустрічним фордом. На щастя, люди не постраждали, зате легковики доведеться ремонтувати.

А недільного дня вулицею Карпатською в Коломиї мчав опель-кадет, яким керував відчайдушний водій – адже він дозволив собі сісти за кермо у стані алкогольного сп’яніння. Тож і не дивно, що його в якийсь момент занесло на смугу зустрічного руху, де в цей момент рухався легковик "КІА". Хтось із цих водіїв народився під щасливою зіркою, бо серйозно постраждали лише їхні автомобілі. Так чи інакше, але давно відомі істини підтвердилися знову: хто тихше їде, той має більше шансів щасливо завершити свою поїздку.

Автор: Артем ЖМУТ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі