друкувати


"Наступне покоління" за здоров’я

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-08 02:30:39
На Долинщині 35 волонтерів надавали соціальну допомогу та провели акцію за здоровий спосіб життя.

6 серпня в Долині працювали волонтери Міжнародного благодійного фонду "Наступне покоління" (35 осіб, керівник фонду Микола Пономарьов). Вони провели акцію "За здоровий спосіб життя", працювали в групах культурно-громадської, соціальної роботи та як лікарі-консультанти. Групою лікарів на спеціально обладнаному сучасним медичним обладнанням мікроавтобусі для медичного обстеження у сфері кардіології, аналізів та перевірки зору обстежено близько 45 долинян. В залі засідань районної ради відбулася зустріч з представниками фонду. Учасники заходу обговорили питання щодо роботи волонтерів у місті та обмінялися пам’ятними подарунками, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Велопробіг по Івано-Франківській області, організатором якого є фонд "Наступне покоління" триватиме до 13 серпня. Мета велопробігу - пропаганда здорового способу життя через спорт: проти наркоманії, пияцтва, тютюнопаління, аморальності та СНІДу, і як результат – зміна людини на засадах християнської моралі. З командою учасників велопробігу їде група лікарів на мікроавтобусі з сучасним медичним обладнанням для медичного обстеження у сфері кардіології, аналізів, перевірки зору. Фонд не проводить лікування, лише надає безкоштовно медичні консультації.

Довідка: Міжнародний українсько-американський благодійний фонд "Наступне покоління" зареєстрований як благодійна організація ще в 2007 році. Фонд традиційно проводить різноманітні програми для дітей, молоді і всього населення, зокрема, реалізує соціальну програму допомоги сиротам, вдовам та малозабезпеченим, а також утримує реабілітаційні центри по реабілітації алко- та наркозалежних.

Обговорити на форумі