друкувати


ТРК НТК: Події дня. 7.08.09 (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-08 10:01:26
Генно-модифікований організм може змінити ДНК людини. Це питання особливо актуальне зараз, адже ГМО тепер може бути в складі чи не кожного продукту харчування. Це стосується і сої. Надзвичайно корисна рослина може бути надзвичайно небезпечною.

У серпні на нашу планету чекають 9 магнітних бур, - застерігають геофізики. Вже точно відомо, що цього місяця змін у геомагнітному полі очікують 6-го, 10, 11, 18 та 19 серпня. Як впливають магнітні збурення на самопочуття людини та як поводитися і чим лікуватися у несприятливі дні дізнавалися наші журналісти.

"Канікули з Богом" – так називається релігійний табір, що розміщений у селі Дора поблизу Яремчі. Вже традиційно двічі на рік, хлопців та дівчат збирає на відпочинок організація "Діти світла" Коломийсько-Чернівецької єпархії. Тут для них проводять літургії, хресну дорогу, бесіди з священиками, майстер-класи, екскурсії горами і звичайно різноманітні ігри.

Аквапарки, театри морських тварин, виставки крокодилів - це лише невелика частина переліку розваг, які можна побачити в Криму. Звісно усе це вартує гроші, проте побачене вас вразить.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі