друкувати


Калуські кавеенщики їдуть у Рим і в "Артек"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-07 12:02:56
Вчора з Калуша виїхала група дітей на відпочинок в "Артек". Юні калушани перебуватимуть там з 8 по 28 серпня.

За словами спеціаліста управління в справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту міської ради Світлани Пасічник, четверо із них (талановиті, обдаровані, переможці всеукраїнських і міжнародних конкурсів) оздоровлюватимуться в міжнародному дитячому центрі за кошти обласного бюджету. 32 кавеенщикам поїздка в "Артек" дісталася в подарунок від міського голови Ігоря Насалика.

Як повідомляли в квітні місцеві ЗМІ, учасники фіналу традиційного міського турніру КВН отримали в нагороду поїздки до Риму (команди-переможці "В десятку" ЗОШ №10 і "Четвертак" ЗОШ №4), в "Артек" ("Голубці" ЗОШ №2, "Голодранці" ЗОШ №3 та "Хотінський квартал" ЗОШ №9) і в Москву ("Гі-га-гу" Калуської гімназії та "Леді-плюс" ЦХТДЮМ). Так от сьогодні команди другої, третьої й дев’ятої шкіл уже поїхали відпочивати в "Артек". Завтра, 8 серпня, відправляються в Рим команди-переможці цьогорічного турніру — четвертої й десятої шкіл. Як повідомив під час фінальної гри міський голова, поїздку однієї команди до Риму презентує він особисто, другої — його дружина Гюзель.

Також двоє калуських дітей з багатодітних сімей, повідомляє С.Пасічник, їдуть відпочивати в "Молоду гвардію". Там вони набиратимуться сил перед новим навчальним роком з 10 по 30 серпня. Вчора вже поїхали додому 13 калуських школярів пільгових категорій, які відпочивали в дитячому оздоровчому закладі "Романтика" в м. Скадовську Херсонської області за кошти обласного управління в справах сім’ї та молоді. Повертаються нині й троє дітей (двоє з багатодітних сімей, одна — лідер громадської організації) з "Артеку". У міжнародному дитячому центрі вони оздоровлювалися за кошти Держбюджету.

Автор: Дарія МЕЛЬНИК, "Дзвони Підгір’я"
Обговорити на форумі