друкувати


ТРК НТК: Події дня. 6.08.09 (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-07 11:21:11
У Коломиї горіла багатоповерхівка. Вогонь спалахнув вночі у житловій квартирі на вулиці Січових стрільців. Вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни квартири. Через сильне задимлення у приміщенні МНСівці працювали в апаратах захисту органів зору та дихання.

Від початку року в Коломиї сталося 23 пожежі, 56 - в районі. Цигарка чи недопалок стали причиною 30% загорянь. На території Івано-Франківщини зареєстровано 639 пожеж, на яких загинуло 42 особи. Шановні мешканці! Головне управління МНС в області звертається до Вас з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих Вас людей. Пам'ятайте: людська необережність у поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в побуті - від цього один крок до біди.

З питань проблем та перспектив розвитку зеленого туризму на Коломийщині провели семінар. Захід відбувся у Спасі. Його організатор відділ культури та туризму райдержадміністрації. На семінар запросили, як людей, що вже давно займаються цим видом туризму так і початківців.

Майже 50% площ в Україні займають посіви генно-модифікованої сої. Далі вона потрапляє в корми для худоби і продукти харчування для нас з вами. На коломийській дослідній станції вже понад 30 років вирощують цю культура. На відміну від інших-вона чистосортна, негенномодифікована.

Перед коломиянами виступали австрійці. Концерт відбувся у музеї історії міста. Столиця Покуття – друге місто в Україні, яке відвідав колектив „.Генусгайгер”. До цього, гості вже побували у Яремче. Організував поїздку фольклорист з Молдови Ісаак Лабіран.

Фортеця у Судаку - це надзвичайно цікава і захоплююча історична пам'ятка. Її ще називають Генуезька. Щорічно тисячі туристів мандрують на верхів'я гори, щоб побачити залишки колись могутньої оборонної споруди. Звідти відкривається неперевершений вид на море.

15 серпня – перший строк сплати земельного податку за 2009 рік, повідомляють податківці. Власникам нарахували податок та надіслали платіжні повідомлення. Щоб уникнути боргу по земельному податку, а відповідно штрафу та пені за несвоєчасну оплату, Коломийська оДПІ просить оплатити податок на землю. В разі, якщо ви не отримали повідомлення на сплату податку, звертайтеся та телефоном 26878 або в приміщення Коломийської оДПІ за адресою: вул.Б.Хмельницького, 3, кабінет 212.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі