друкувати


В Івано-Франківську поставили систему відеоспостереження

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-06 11:22:58
Перехрестя вулиць Січових Стрільців та гетьмана Мазепи в Івано-Франківську багате на порушення правил дорожнього руху. Працівники автоінспекції фіксують тут щодня близько 50-ти порушень. Щоб запобігти можливим аваріям тут встановили стаціонарну систему відеоспостеження.

Статистика свідчить, що на перехрестях найчастіше порушують правила їх переїзду, проїзд на заборонний сигнал світлофора, переїзд стоп-лінії та в'їзд на пішохідний перехід на червоне світло, повідомляє ОТБ Галичина.

Новий прилад приєднаний до світлофора і фіксуватиме номер автомобіля кожного порушника та ситуацію, за якої водій порушив правила. Івано-Франківськ є першим із міст західного регіону, де встановили таку систему спостереження.

За словами старшого інспектора УДАІ УМВС в області Костянтина Кулака, за порушення правил дорожнього руху на перехресті можна заплатити до 540-ка гривень штрафу. Нова система відеоспостереження допоможе не тільки зекономити гроші водіїв, а й запобігти аваріям та дисциплінувати учасників дорожнього руху.

Обговорити на форумі