друкувати


Івано-Франківськ: Смерть від ножа психа

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-04 06:15:45
Учора пізно увечері у дворі між будинками на вулиці Будівельників в Івано-Франківську 32-річний психічно хворий чоловік у стані загострення хвороби заподіяв ножові поранення жінці та її 8-річній дитині, котрі в той час поверталися з крамниці і опинилися на шляху цієї особи.

Дитина померла на місці події, її матір – у лікарні. Підозрюваного у вбивстві було затримано патрульним нарядом міліції одразу ж після того, як стався цей жахливий випадок. З’ясовано, що учора родичі психічно хворого чоловіка привезли його з Тернопільської області в Івано-Франківськ, щоб укотре помістити його в медзаклад закритого типу, в якому він перебуває на обліку. Почувши, що мати телефоном викликає лікарів, син вибіг з квартири. На жаль, ніхто з родичів не помітив, що він прихопив з собою кухонний ніж. На вулиці він напав на жінку з дитиною.

Коли почулися крики про допомогу найближчим до місця скоєння злочину опинився один з мешканців 20-го будинку на вулиці Будівельників. Парубок підбіг і відштовхнув невідомця з ножем. За кілька хвилин сюди ж примчав автомобіль наряду патрульної служби міліції. Патрулі наздогнали і скрутили нападника. За фактом убивства двох людей порушено кримінальну справу, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі