друкувати


Отримання довідок та ліцензій в органах ДПС

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-04 05:32:40
На веб-сайті ДПА в Івано-Франківській області у розділі "Каталог послуг" та на інформаційних стендах у кожній підпорядкованій районній інспекції розміщено інформацію про перелік адміністративних послуг та довідок, які надаються платникам податків.

Серед них найбільш поширені – довідка про присвоєння ідентифікаційного номера фізичним особам, ліцензія на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами та інші, повідомляє відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в Івано-Франківській області.

У зазначеній інформації вказані прізвища, довідкові телефони, години прийому осіб, які відповідальні за видачу перелічених адміністративних послуг та довідок. а також умови отримання документів – заяви, зразки бланків, терміни її надання, порядок оплати авансових платежів при отриманні окремих документів.

З питань отримання довідок також можна звертатись до відділів масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в області та районних податкових інспекцій за телефонами, які розміщені на веб-сайті ДПА в області в розділі "Каталог послуг".

Обговорити на форумі