друкувати


Загинули в криниці

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-04 01:15:04
31 липня близько 19 години на пункт зв’язку міста Долини надійшло повідомлення про те, що в селі Танява Болехівської міської ради в одній із криниць опинилося двоє людей, які не можуть самостійно вибратися.

Як з’ясувалось, один із місцевих жителів разом зі своїми товаришами проводили очистку криниці, глибиною 12 метрів. Працювали по-господарськи: відкачавши воду з колодязя, 45-літній товариш господаря спустився на дно криниці, і в якусь мить почав кричати, щоб його витягли нагору. Господар почав тягти мотузку, але чоловік не встиг зачепитися і залишився в криниці. Тоді 36-літній господар, довго не думаючи, кинувся на допомогу своєму товаришеві, але, на жаль, на півдорозі мотузка обірвалася, і він впав на дно, після чого запанувала мертва тиша…

Чоловіки, які перебували біля криниці, зрозуміли, що трапилася біда і зателефонували до рятувальників.

На момент прибуття рятувальників, потерпілі вже не подавали ознак життя. МНСники по висувній драбині в апаратах захисту органів зору та дихання спустилися на дно криниці та витягли тіла на поверхню, повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі