друкувати


Івано-Франківськ: За досвідом і якістю

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-04 11:21:52
Місцеві виробники вивчали досвід запровадження систем управління якістю.

Відділом промисловості та інвестиційного супроводу управління економічного та інтеграційного розвитку в приміщенні Українсько-Канадського бізнес-центру було організовано та проведено семінар-тренінг на тему: "Розробка та впровадження систем управління якістю на підприємствах міста". В семінарі взяли участь понад 20 спеціалістів з різних івано-франківських підприємств, повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

Під час семінару були розглянуті питання щодо основних стандартів, положень та вимог системи управління якістю та питання безпечності харчових продуктів. За словами провідного аудитора ДП "Івано-Франківськстандартметрологія" п. Тетяни Стасів лише на 49 підприємствах області впроваджено СУЯ (система управління якістю).

Досвідом впровадження систем управління якістю на підприємстві поділилася п. Ольга Гунчак (ВАТ "Будівельні матеріали"), де зазначила важливість впровадження СУЯ та розповіла про значне покращення організації роботи на підприємстві після її впровадження.

Обговорити на форумі