друкувати


Антигей по-прикарпатськи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-01 12:05:44
Вчора під стінами Івано-Франківської облдержадміністрації відбулася молитовна акція протесту "Ні – гомосексуалізму в Франківську!", у якій взяли участь кілька десятків представників греко-католицької церкви.

Люди молилися упродовж двох годин, співали церковні пісні та високо тримали транспаранти і плакати з написами "Ми християни проти гріха содомського", "Stop гей-парадам!", "Ні деморалізації народу через геїв!", "Припиніть гомосексуальну інфекцію!", "Забороною гей-парадів врятуєте сім’ю і народ",

Таким чином християни протестували проти створення в місті організації людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією. Окрім того, релігійним протестувальникам стало відомо з неофіційних джерел, що незабаром в Івано-Франківську має відбутися гей-парад. Хоча поки що жодної такої інформації до керівництва області чи міста не надходило, греко-католики вирішили негайно спам’ятати місцеву владу, аби та, не доведи Господи, не дала такого дозволу. До речі, священики у церквах Івано-Франківська до такого протесту не закликали, адже ще нічого наразі не відомо.

Під час молитовного протесту християни розповсюджували листівку, в якій йшлося, що ніхто "не засуджує гомосексуалістів, як людей, однак їх стосунки, прояви їх збоченої орієнтації, що противиться природі, є твердо засуджені християнською традицією. Українські родини мають право не зустрічатися з проявами збоченої сексуальної орієнтації на вулицях, в мас-медіа, школах і громадських приміщеннях.

Ми категорично проти проведення гей-парадів, узаконення гомосексуальних зв’язків, усиновлення дітей гомосексуалістами, публічних проявів їх збоченої сексуальної орієнтації, проти того, аби Україна наслідувала негативний приклад інших країн, проти того, аби в українських мас-медіа пропагувався гомосексуалізм через фільми і телепередачі".

Автор: Галина Плугатор, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі