друкувати


Україна лідирує на "Новій хвилі"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-31 04:20:39
За підсумками другого дня Міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля" в Юрмалі (Литва), перше місце зайняла учасниця від України Джамала, отримавши максимальні бали від журі. Як повідомляє офіційний сайт конкурсу, також на першій позиції знаходиться виконавець з Індонезії Sondoro Sandhy.

За сумою двох днів, Джамала і Sondoro Sandhy набрали по 238 балів. На другій сходинці - також представниця України, Міла Нітіч, в активі якої 224 бали.

Третю позицію з 222 балами зайняв Юсім Марк (Росія), четверту сходинку розділили Antonello Carozza з Італії та Ліка з Грузії (221 бал), п'яту - росіяни Ганна Малишева і група "Пара нормальних" (220 балів).

Ще один учасник від України, Владислав Левицький, з 210 балами займає восьме місце.

Найнижчий бал журі, як і в перший день, присудило представниці країни-дебютантки на конкурсі, китаянці Gu Liya. Вона займає останню сходинку з 190 балами.

Нагадаємо, 16 конкурсантів з 12 країн в перший день "Нової хвилі" виконували всесвітньо відомі хіти. У другий конкурсний день, 30 липня, конкурсанти - хіт своєї країни, а на 1 серпня готують пісню, написану спеціально для конкурсу. Нагородження переможців і гала-концерт відбудеться в неділю, 2 серпня, повідомляє Газета.UA.

Обговорити на форумі