друкувати


Коломийщина: Сільські голови обговорили ряд важливих питань

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-31 01:24:47
Відбулась нарада-навчання з сільськими, селищними головами, начальниками відділів і управлінь Коломийської райдержадміністрації та районної ради. Запрошені обговорили шість питань.

Про Містобудівний кодекс України роз'яснили начальник управління містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації Олександр Микуляк та його заступник Микола Капак, повідомляє прес-служба РДА.

Координатор Центру високих технологій, Позаштатний консультант Комітету Верховної ради України з питань науки і освіти Валерій Грищук розповів про практичне застосування новітніх технологій та подальші перспективи про "живу" та "мертву" воду.

Учасники семінару також зупинилися на питаннях про стан централізованого водопостачання в районі, святкування 18 річниці Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України, хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 22.02.2009 р. №46 "Про упорядкування та здачу документів в архівний відділ райдержадміністрації", а також хід виконання листа Коломийської оДПІ від 23.07.2009 р. №13404/8/24-112 "Про безхазяйні нерухомі речі".

Обговорити на форумі