друкувати


Українські міста просять допомоги у підготовці до Євро-2012

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-29 01:35:28
Мери чотирьох українських міст - Донецька, Харкова, Києва і Львова - підписали звернення до керівництва країни з вимогою вжити ефективних заходів у підготовці фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

"Ми, чотири мери усі разом підписали звернення до керівництва країни з приводу того, що час спливає дуже швидко, – сказав донецький міський голова Олександр Лук’янченко. – І необхідно зараз вживати найефективніших заходів для того, щоб підготувати міста до Євро-2012".

Пан Лук’янченко уточнив, що таке звернення в черговий раз підписане на адресу Президента, прем`єра й керівника Верховної Ради.

Окрім того, Олександр Лук’янченко позитивно оцінив робочу нараду з підготовки інфраструктури приймаючих міст України до проведення Євро-2012, яка пройшла 24 липня в Харкові, й сказав, що такі зустрічі тепер будуть регулярними.

"На мій погляд, нарада проходила продуктивно", - зазначив мер, додавши, що "наступна нарада, ми домовилися, пройде в серпні в Києві, у вересні – в Донецьку й так щомісячно підбиватимуться підсумки ходу підготовки до чемпіонату".

Лук’янченко запевнив журналістів, що "якщо буде жорсткий контроль і єдність усіх гілок влади, то ми зможемо якісно підготуватися до Євро-2012, оскільки є ще час, і є можливості й бажання це зробити".

Мер зазначив, що все упирається в своєчасне фінансування державної програми підготовки до майбутнього чемпіонату. "Я відчую, що проблема з мертвої точки зрушиться тоді, коли почнеться фінансування програм", - сказав він, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі