друкувати


ТРК НТК: Події дня. 28.07.09 (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-29 12:00:50
Геть старі котельні - даєш спортзали. Принаймні, цього хочуть коломияни. Влада міста не проти. Більше того - приміщення колишніх котелень віддають на аукціон. Є сподівання, що цьогоріч доля напіврозвалених споруд нарешті вирішиться. Хто тепер взимку обігріває бюджетну сферу та що буде зі старими котельнями - далі у матеріалі.

Податки, бюджет та соціально-економічний і культурний розвиток Коломийщини були головними темами колегії РДА. Її провели у залі засідань райради. Начальник управління економіки Любов Глушкова розповіла про покращення стану справ Коломийського району у першому півріччі цього року. Запросили на засідання і наших журналістів.

Програми соціально-економічного та культурного розвитку і бюджет Коломиї виконуються. Про це говорили на засіданні виконавчого комітету міської ради. Криза обминула легку промисловість. Проте, з січня по травень 2009-го року підприємствам Коломиї вдалось виконати лише трохи більше 40% запланованих програм. Пояснюють це світовою фінансовою кризою. Але поряд із цим, показники кращі за минулорічні на 0,4 мільйона гривень.

За останні 10 років в українських навчальних закладах набула популярності спеціальність політологія. Професія передбачає дослідження усіх суспільних сфер, так чи інакше, пов'язаних з політикою. На факультеті вивчають в основному гуманітарні предмети. Політики творять владу, а політологи – оцінюють їхні дії, кажуть фахівці цієї галузі.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі