друкувати


Коломия: Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-28 05:40:51
28 липня під головуванням Коломийського міського голови Юрія Овчаренка відбулося чергове засідання виконавчого комітету на якому розглянуто 32 питання.

Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку і бюджету міста доповідали начальник управління економіки міської ради Ольга Гранда і начальник фінансового управління Ганна Бакай.

Начальник відділу земельних відносин міської ради Микола Дмитрук та заступник начальника Коломийської об'єднаної податкової інспекції Мирослава Бундзяк проінформували про стан справляння плати за землю.

Розглянуто також питання про присудження міської літературної премії імені Тараса Мельничука. Лауреатом цієї премії у 2009 році визнано члена Національної спілки письменників України, поета з м.Івано-Франківська Ткачівського Ярослава Васильовича за роман у віршах "Медовий місяць".

Ряд питань стосувалося забезпечення соціально-правового захисту дітей, надання допомоги малозабезпеченим громадянам, оформлення право власності на окремі об'єкти та інші. По всіх розглянутих питаннях прийнято відповідні рішення.

Обговорити на форумі