друкувати


Нова форма ФК "Динамо" Київ від adidas

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-28 03:20:28
Компанія adidas та ФК "Динамо" Київ представили нову екіпіровку команди сезону 2009/2010. Презентація форми для виїзних ігор відбулася в прес-центрі ФК "Динамо" Київ. У ній взяли участь представники adidas, керівництво клубу та гравці основного складу. В новому сезоні в гостьових матчах команда буде грати в традиційно синьо-білій формі з новими елементами.

"Ми завжди прагнули створювати екіпіровку, яка дозволила б спортсменам досягати свого максимуму і долати навіть найскладніші перешкоди. Тому нова екіпіровка "Динамо" розроблена відповідно до найбільш передових технологій. Крім того, при її створенні ми врахували побажання команди і доповнили виїзну форму дизайнерськими елементами, якими можуть похвалитися лише провідні футбольні клуби. Я переконаний, що гравці відчуватимуть себе в ній упевненіше, а значить, зможуть легше перемагати не тільки вдома, але й на виїзді", – наголосив Ніколас Штегельманн, регіональний директор ДП "Адідас-Україна", повідомляє Офіційний сайт футбольного клубу "Динамо" (Київ).

"Коли ми разом з adidas працювали над новим дизайном екіпіровки, перед нами стояло завдання гармонійно об’єднати традиційні елементи із стильними нововведеннями. На мій погляд, нам це вдалося. Класична синьо-біла гамма форми доповнена новими для нас деталями. Це і сонячно-жовта нитка, до кольору наших зірок, і нанесення "Динамо" на задній частині шийної зони футболки, і клубна буква "Д" на гетрах. І, що найголовніше, форма технічно бездоганна, що дуже важливо для розкриття потенціалу команди і досягнення якнайкращих результатів", – зазначив Резо Чохонелідзе, генеральний директор ФК "Динамо" Київ.

В екіпіровці використана технологія ClimaCool, яка виводить зайву вологу з поверхні тіла. Вона підтримує оптимальний мікроклімат, забезпечуючи спортсменам максимум комфорту. А поєднання тканин, сітчастого матеріалу і вентиляційних отворів гарантує відмінну вентиляцію і підтримує необхідну температуру тіла. В результаті футболісти легше виконують фізичні навантаження.

Крім цього використовувалася технологія ForMotion™ – одне з головних досягнень adidas в розробці функціональної спортивної екіпіровки. Суть даної технології полягає в тривимірному моделюванні та використанні вставок із еластичних матеріалів, внаслідок чого форма забезпечує максимальну свободу і точність рухів спортсменів.

А завдяки особливій посадці Slim Fit, приталений силует футболки робить екіпіровку ще й стильною.

Нова екіпіровка "Динамо" Київ надійде до продажу 28 липня 2009 р. в концептуальні магазини adidas в Києві.

Обговорити на форумі