друкувати


ДАІ спростила порядок реєстрації тимчасових талонів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-27 04:10:03
Департамент Державтоінспекції МВС України ухвалив рішення про спрощення порядку оформлення в реєстраційних підрозділах ДАІ тимчасових реєстраційних талонів на право керування транспортними засобами за заявами власників і зменшенні вартості таких операцій.

Рішення прийнято у зв'язку з внесенням змін до чинних нормативно-правових актів, які стосуються порядку оформлення документів на право експлуатації транспортних засобів.

Про це повідомили в прес-службі Департаменту ДАІ МВС.

Рішення прийнято у зв'язку з внесенням змін до чинних нормативно-правових актів, які стосуються порядку оформлення документів на право експлуатації транспортних засобів, і з урахуванням звернень громадян.

Відтепер вартість отримання такого талону не перевищує 75 грн, включаючи безпосередньо вартість талона, послуги за огляд транспортного засобу (11 грн) І оформлення реєстраційних документів (15 грн). При цьому експертне дослідження транспортних засобів проводиться лише у випадках встановлення явних ознак зміни, знищення або фальсифікації ідентифікаційних номерів агрегатів.

Ці вимоги доведені до працівників усіх підлеглих підрозділів.

Між тим, 6 травня набули чинності доповнення до правил дорожнього руху, що стосуються зміни швидкісного режиму , повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі