друкувати


В.Анушкевичус привітав гімнастку Д.Згобу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-24 01:44:57
Вчора міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус провів зустріч з відомою франківською спортсменкою Дарією Згобою, її тренером – Оксаною Крижанівською та директором Спеціалізованої дитячо-юнацької школи Олімпійського резерву №1 зі спортивної гімнастики Людмилою Голіневич.

Під час зустрічі Віктор Анушкевичус привітав Дарію Згобу з третім місцем у вправах на брусах, яке вона посіла на Всесвітній Універсіаді, яка нещодавно завершилась у м.Белград (Сербія). Спортсменка-гімнастка, її тренер та керівник школи, на базі якої Дарія тренувалась останні півкроку, отримали квіти та премії від міського голови та Спорткомітету. Дарія Згоба на сьогодні є заслуженим майстром спорту України, фіналісткою 29-тих літніх Олімпійських ігор у Пекіні, а також володаркою 85-ти медалей міжнародного ґатунку. "Для мене ця нагорода, як золота медаль, – сказала спортсменка. – Я навіть розплакалася від радості, коли її одержала, адже суперники на цих змаганнях були дуже сильними".

Окрім того, директор Спеціалізованої дитячо-юнацької школи Олімпійського резерву №1 зі спортивної гімнастики Людмила Голіневич отримала від міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса та голови міськспорткомітету Віталія Матешка пам’ятний кубок за вагомий внесок у розвиток спорту вищих досягнень, повідомляє прес-служба Івано-Франківського МВК.

Обговорити на форумі