друкувати


"Золота" армійська акробатика

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-23 10:47:34
Представники Центрального спортивного клубу Збройних Сил України Микола Щербак та Сергій Попов завоювали на VIII-х Всесвітніх іграх з неолімпійських видів спорту командне "золото" та абсолютне чемпіонство з акробатики.

У місті Гаосюн, що на острові Тайвань, тривають VIII-ті Всесвітні ігри з неолімпійських видів спорту у яких беруть участь більше 3,5 тисяч кращих спортсменів з понад 100 країн світу, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Атлети змагаються у 14 видах спорту. Зокрема, пауерліфтінгу, бодібілдінгу, скелелазінні, підводному спорті, джиу-джитсу, спортивній акробатиці, художній гімнастиці, стрибках на батуті, стрибках на акробатичній доріжці, сумо, перетягуванні канату, воднолижному спорті, танцювальному спорті та пляжному гандболі.

У складі національної збірної команди України у змаганнях беруть активну участь спортсмени Збройних Сил України. Протягом тижня, що тривають змагання, армійцям вдалося здобути чималу кількість нагород. Так, командне "золото" та абсолютне чемпіонство з акробатики здобули багатократні чемпіони світу, представники Центрального спортивного клубу ЗС України, заслужені майстри спорту України, працівники ЗС України Микола Щербак та Сергій Попов.

Також вдалими у цьому виді спорту були виступи представниць спортактиву ЦСК ЗС України майстрів спорту Катерини Калити, Наталії Вінник та Юлії Одінцова, які в командній трійці здобули "бронзові" нагороди.

Як зазначив старший тренер команди майстрів з неолімпійських видів спорту Центрального спортивного клубу Збройних Сил України капітан Сергій Чижов, результати, які демонструють армійські спортсмени під час ігор на Тайвані в певній мірі досить прогнозовані. Адже Україну представляють достойні спортсмени Збройних Сил. VIII-і Всесвітні ігри з неолімпійських видів спорту завершаться 26 липня.

Обговорити на форумі