друкувати


Операція "Гральний бізнес" триває

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-21 01:54:09
Уже майже місяць діє Закон України "Про заборону грального бізнесу в Україні". Однак, окремі підприємці ігнорують його вимоги продовжують незаконно працювати. За даними Головного управління податкової міліції ДПА України на сьогодні в країні встановлено 199 фактів незаконного проведення азартних ігор, вилучено 2,5 тис. гральних автоматів та іншого обладнання на суму 32,5 млн. гривень. Щодо порушників складено 86 адміністративних протоколів.

Наразі для упередження фактів незаконного проведення азартних ігор сформовано близько 500 мобільних груп по всій Україні, у яких задіяні 1,5 тис. працівників податкової міліції, повідомляє відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в Івано-Франківській області.

Всеукраїнська операція "Гральний бізнес" набирає розмаху й на Івано-Франківщині. Зокрема, для упередження та виявлення порушень вимог Закону України "Про заборону грального бізнесу в Україні", наразі при ДПА в області створено 24 робочі мобільні групи, до складу яких входять працівники податкової міліції, юристи та працівники підрозділів податкового контролю юридичних осіб ДПС в області.

З моменту дії згаданого Закону на Прикарпатті виявлено три факти незаконного проведення азартних ігор. Відтак вилучено 24 гральних автоматів, загальна вартість яких становить 230 тис. гривень. Матеріали виявлених фактів порушень для прийняття рішень направлено до УМВС в області.

Обговорити на форумі