друкувати


Доїздився, дотанцювався…

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-21 01:38:23
В ізоляторі тимчасового тримання 18-річний мешканець Івано-Франківська запроторив себе фактично з власної волі, наважившись на скоєння зухвалого злочину. Посеред ночі парубок проник в один з гаражів гаражно-будівельного кооперативу і викрав автомобіль.

Як згодом з’ясується, мотивом цих нерозважливих дій стало нестримне бажання юнака поїхати з компанією на сільські танці в Тлумацький район. Викрадаючи саме цей автомобіль, зловмисник знав, що господар "Лади" зазвичай залишає ключ у замку запалювання. Отже, не доведеться довго міркувати, як запустити двигун.

Викрадену машину, яка внаслідок незаконного заволодіння зазнала технічних ушкоджень, працівники міліції розшукали за добу на окраїні села. Того ж дня було затримано й підозрюваного у вчиненні злочину. До речі, цей юнак не вперше потрапляв у поле зору правоохоронців. Відтак цілком ймовірно, що наступного разу він зможе провести дозвілля на сільських вечорницях але через п’ять років. Саме такий термін ув’язнення передбачено за незаконне заволодіння чужою автомашиною.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, СЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі