друкувати


Прикарпаття: Упродовж вихідних днів - 62 заяви про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-20 03:52:37
Упродовж вихідних днів органи внутрішніх справ області зареєстрували 62 заяви і повідомлення про злочини, в тому числі 14 крадіжок, 33 випадки заподіяння тілесних ушкоджень, хуліганство. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 48 злочинів. Викрито 2 злочини економічного спрямування.

Минулої суботи у Пасічнянське відділення міліції надійшло повідомлення про крадіжку з території місцевого товариства металевої труби вартістю три тисячі гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до вчинення майнового посягання причетний 24-річний житель Закарпатської області. Проводиться перевірка на причетність затриманого до скоєння інших злочинів, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

За вчинення крадіжки матиме проблеми із Законом і 26-річна мешканка обласного центру. Остання примудрилася поцупити гроші та мобільний телефон чоловіка, який з власної неуважності залишив незачиненими двері у квартирі.

Богородчанські міліціонери встановлюють обставини конфліктної ситуації, яка виникла між двома молодими мешканцями району. Як наразі відомо, 22-річний молодик, перебуваючи на весіллі, заподіяв тілесні ушкодження 19-річному односельчанину.

Як хуліганство кваліфіковані дії двох мешканців Рожнятівського району. Приїхавши до сусіднього села, молодики безпідставно заподіяли тілесні ушкодження жителям району.

У трьох дорожньо-транспортних пригодах, зареєстрованих протягом двох останніх діб, троє людей отримали травми.

Обговорити на форумі