друкувати


Протягом минулої доби надійшло 84 заяви про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-16 05:23:00
Протягом минулої доби у чергові частини міліції надійшло 84 заяви і повідомлень про злочини, в тому числі пограбування, 13 крадіжок, 27 випадків заподіяння тілесних ушкоджень. Водночас органи внутрішніх справ краю розкрили 64 злочини. У сфері економіки викрито 13 злочинів.

Співробітники калуської міліції розкрили вуличне пограбування. Правоохоронці за "гарячими слідами" затримали 25-річного калушанина, який учора посеред білого дня силоміць відібрав гроші 48-річного мешканця райцентру.

Тим часом в обласному центрі оперативники встановили особу та затримали 31-річну франківчанку, яка примудрилася поцупити мобільний телефон продавця торговельного центру.

Працівники підрозділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, вивели на "чисту воду" мешканця обласного центру, який займався розповсюдженням відеопродукції порнографічного змісту. Так, встановлено факт реалізації молодим івано-франківцем 10 дисків з так званою "полуничкою".

Учора співробітники міліції задокументували сім фактів незаконного транспортування піщано-гравійної суміші з русел річок. Зокрема, у Тисменицькому районі затримано п’ять вантажівок, які протиправно перевозили гравій та пісок.

А у Надвірнянському районі співробітники Державтоінспекції виявили факт перевезення майже тридцяти кубометрів лісопродукції без відповідної документації.

У Долинському районі оперативники затримали юнака, який зберігав безномерний карабін іноземного виробництва. Звідки в молодої особи з’явилася зброя, наразі з’ясовується.

Протягом минулої доби на автошляхах краю зареєстровано 1 дорожньо-транспортну пригоду, в якій одна людина отримала травми, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі