друкувати


В Україну незаконно ввезено біля 500 машин

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-15 05:31:29
Працівники Чопської митниці виявили факти незаконного ввезення в Україну 509 автомобілів і номерних агрегатів до них на суму 25 667 000 тисяч гривень.

Як повідомила сьогодні Державна митна служба України, під час перевірки документів на вантажний мікроавтобус Volkswagen 2005 року випуску, яким за дорученням керував громадянин України, працівники митниці встановили, що вони - підроблені. По даному факту інспектори Чопської митниці склали відповідний протокол і почали слідство в справі про порушення митних правил.

Згідно з документами, відправником зазначеного мікроавтобуса була фірма з Німеччини, а одержувачем - українське товариство з обмеженою відповідальністю.

В ході проведення митної перевірки інспектори встановили, що на адресу зазначеного українського товариства через митний кордон України, крім згаданого мікроавтобуса, було завезено ще 508 сідельних тягачів, автобусів, легкових і вантажних автомобілів, мотоциклів, причепів і номерних агрегатів до них.

При цьому митним органам України в якості підстави для переміщення були надані підроблені документи. Чопська митниця порушила кримінальну справу за фактом незаконного переміщення зазначених транспортних засобів , повідомляє Infocar .

Обговорити на форумі