друкувати


Міжнародний "десант" "AIESEC" на Бойківщині

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-15 11:02:46
У Ясені на Рожнятівщині діти не лише відпочивають і оздоровлюються, а й удосконалюють свої знання з англійської мови і можуть чимало дізнатися про культуру інших народів. Таку можливість діти, що лікуються в санаторії, мають завдяки волонтерам студентської організації "AIESEC", які саме зараз перебувають в цьому санаторії.

В "Ясені" вважають, що літо — це не лише пора відпочинку, а й чудовий час для поповнення знань. Через дружнє спілкування діти вдосконалюють свою англійську зі студентами з Південної Кореї, Китаю, Польщі та Тайваню. Гості приємно відзиваються про наш край і жителів, з задоволенням відповідають на запитання допитливих дітей, повідомляє ОТБ Галичина.

"Порівняно з Кореєю Україна — це екзотика, — говорить студент із Південної Кореї Лін Янг Ю. — Дуже подобається Україна, люди і особливо жінки". Іноземні гості розказували про свої країни, презентації викликали неабиякий інтерес дітвори. Якщо географічні дані багатьом були відомі, то деякі яскраві деталі культурного життя викликали справжнє захоплення, як-от національна мелодія на флейті у виконанні гості з Китаю та написання ієрогліфів чарівною тайванкою, від якої всі присутні ще й отримали подарунки на пам'ять.

Обговорити на форумі