друкувати


Протягом минулої доби - 74 заяви і повідомлення про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-14 04:45:40
Протягом минулої в органи внутрішніх справ області надійшло 74 заяви і повідомлення про злочини, в тому числі 2 пограбування, 14 крадіжок, 24 випадки заподіяння тілесних ушкоджень. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 53 злочини. Задокументовано 4 злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, серед яких 2 факти незаконного вирощування рослин снодійного маку. Шість злочинів викрито у сфері економіки.

Як пограбування кваліфіковані дії 27-річного мешканця Галицького району. Останній, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зайшов до сільської крамниці та вчинив суперечку з продавцем. Під час конфліктної ситуації молодик раптово перестрибнув через прилавок, штовхнув продавця та відкрито заволодів грошовою виручкою в сумі 1600 гривень. Мотиви та обставини протиправної поведінки галичанина з’ясовуються.

У поле зору співробітників Івано-Франківського міськвідділу міліції потрапив злодій-кишенькар. Правоохоронці затримали 32-річного раніше судимого мешканця обласного центру, який поцупив в пасажирки маршрутного автобуса мобільний телефон. Проводиться перевірка на причетність підозрюваного до скоєння інших злочинів.

Протягом минулої доби на автошляхах краю зареєстровано дві дорожньо-транспортних пригоди, в яких двоє людей отримали травми, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі