друкувати


Свято військових пожежників

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-14 01:12:56
У Збройних Силах України вперше відзначено День працівника пожежної безпеки Збройних Сил України.

Вчора у Збройних Силах України вперше відзначено День працівника пожежної безпеки Збройних Сил України. Це професійне свято встановлене згідно з наказом Міністра оборони України від 7 квітня 2009 року. З нагоди професійного свята привітання особовому складу та працівникам структур пожежної безпеки надіслав тимчасово виконуючий обов’язки начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковник Геннадій Воробйов, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Щиро вітаю усіх, хто має честь належати до мужніх і самовідданих військових вогнеборців, хто у скрутну годину першим подає руку допомоги, з вашим професійним святом! У цей день ми вшановуємо сильних і відважних професіоналів, готових захистити населення від стихії вогню", – говориться у привітанні.

Як наголосив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України, подвиги, відвага і самовідданість військових пожежників у двобої зі стихією і особливо під час ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС є незаперечним прикладом звитяги.

Говорячи про сьогодення військовослужбовців та працівників структур пожежної безпеки Збройних Сил України, генерал-полковник Геннадій Воробйов підкреслив, що вони роблять свій вагомий внесок у підтримання готовності пожежних підрозділів до виконання завдань за призначенням, наполегливо підвищують рівень професійної майстерності, забезпечують бойову готовність Збройних Сил України.

"Переконаний, що ваш високий професіоналізм, відданість Військовій присязі, честі й дорученій справі у поєднані зі знаннями та досвідом будуть і надалі спрямовані на достойне виконання завдань в ім’я зміцнення обороноздатності України", – зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України.

Генерал-полковник Геннадій Воробйов також побажав військовим вогнеборцям та їхнім родинам міцного здоров’я, добробуту, щастя та успіхів у складній, сповненій труднощами і неспокоєм службі.

Довідка. Органи пожежної безпеки та пожежні підрозділи Збройних Сил України призначені для захисту життя і здоров’я людей, об’єктів Збройних Сил України та Міністерства оборони України від пожеж і підтримання належного рівня пожежної безпеки на цих об’єктах.

Обговорити на форумі