друкувати


У дорозі схопило серце…

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-14 12:19:50
На жаль, такі ситуації час від часу трапляються на наших дорогах. Остання — днями була в селі Поляниці Яремчанської міськради. У 60-річного жителя Закарпаття в момент, коли він керував своїм "Фольксваґеном", схопило серце і він знепритомнів.

Некерований бус виїхав на зустрічну смугу, якою рухався автомобіль "Рено". Сталося зіткнення. Водій французької іномарки зазнав тілесних ушкоджень — перелому кісток лівої гомілки, забою лобної ділянки голови та передпліччя. Водій "Фольксваґена" внаслідок серцевої недостатності помер на місці події. Ясна річ, що в цьому ДТП винних немає.

Чого не скажеш про аварію, яка трапилася наступного дня у Галицькому районі і в якій постраждало двоє людей. Як зазначено у повідомленнях управління з питань надзвичайних ситуацій ОДА, 29-річний водій "БМВ" рухався з перевищенням максимальної швидкості і не справився з керуванням. В результаті він виїхав на ліве узбіччя, де різко натиснув на гальма. Та це призвело до того, що автомобіль почало заносити лівим боком по узбіччю вперед. А там саме проходили 36–річна жінка та 14-річна дівчинка (судячи з однакового прізвища потерпілих, очевидно, мама з дочкою). На них і наїхало "БМВ". У жінки — закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, у дитини до аналогічних травм додався ще закритий перелом шийки правої ключової кістки , повідомляє Галичина.

Обговорити на форумі