друкувати


Проблеми прийомних сімей Тернопілля вирішуватимуть на Гуцульщині

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-13 10:31:53
У рамках форуму заплановано чимало тренінгів для батьків та дітей, і розважальні ігри для наймолодших членів прийомних сімей. За словами Марії Зозульки, заступника начальника міської служби у справах дітей, учасники форуму зможуть поділитися своїм проблемами, обговорити типові життєві ситуації, обмінятися досвідом вирішення соціальних, педагогічних, психологічних та інших проблем своїх родин. А це, звісно, сприятиме зближенню прийомних сімей Тернополя, їх згуртуванню та спілкуванню в майбутньому. Окрім тренінгів, батьки та діти оздоровляться в гуцульському краї. Для них буде проведено ряд екскурсій до історико-архітектурних та природних пам’яток Тернопілля та Прикарпаття. На дійство у Тернопільській міськраді виділили 14,5 тисяч гривень.

У рамках форуму заплановано чимало тренінгів для батьків та дітей, і розважальні ігри для наймолодших членів прийомних сімей. За словами Марії Зозульки, заступника начальника міської служби у справах дітей, учасники форуму зможуть поділитися своїм проблемами, обговорити типові життєві ситуації, обмінятися досвідом вирішення соціальних, педагогічних, психологічних та інших проблем своїх родин. А це, звісно, сприятиме зближенню прийомних сімей Тернополя, їх згуртуванню та спілкуванню в майбутньому.

Окрім тренінгів, батьки та діти оздоровляться в гуцульському краї. Для них буде проведено ряд екскурсій до історико-архітектурних та природних пам’яток Тернопілля та Прикарпаття. На дійство у Тернопільській міськраді виділили 14,5 тисяч гривень.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі