друкувати


Коломийщина запрошує на фестин естрадної пісні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-07-10 04:32:36
Попри всі сумні прогнози для нашої економіки, не зважаючи на бездіяльність влади і низькі рейтинги України серед усіх держав, яких торкнулася криза, наші люди не піддаються депресивним настроям. Навпаки!

Чим дужче прикручує криза, тим більше з’являється нових фестивалів, народних забав, мистецьких імпрез. Причому, не відміняються традиційні мистецькі заходи, а нові ростуть, як гриби після дощу. Скажімо, на ці вихідні гостинно запрошують до себе П’ядики Коломийського району – на перший рок-фест "Цвіт папороті".

А 2 серпня усіх шанувальників естрадної пісні скликає мальовниче село Виноград – батьківщина відомого поета-пісняра Миколи Бакая. Власне, якраз з метою збереження славної спадщини і доброї пам’яті про поета у селі вирішили започаткувати районний фестин естрадної пісні "Смерекова хата".

Умовами фестину передбачено для учасників виконання двох пісень українською мовою. Учасниками можуть бути як солісти-вокалісти, так і вокально-інструментальні гурти. "Смерекова хата" має на меті популяризувати сучасну українську естрадну пісню, народну пісню в естрадній обробці, авторську пісню. Також він сприятиме талановитій молоді у розкритті творчих здібностей, допоможе реалізувати творчий потенціал у майбутньому. І хтозна, можливо, у майбутньому цей фестин вийде за рамки районного і стане добрим стартом для майбутніх соловейків нашої української естради…

Автор: Маґда НИКОЛИШИН, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі